Стоилов: Подготвяме нов централен нападател
Стоилов: Подготвяме нов централен нападател / netinfo

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да търси решение на проблемите в атака. За мача с Марек той няма да може да разчита на Жеан Карлос.

„ На този етап единственото сигурно е че отпада Жеан от групата за мача, заяви Стоилов. "Все още не може да се каже точно колко време ще отсъства. Надяваме се възможно най- бързо докторите да го възстановят от поредицата от травми, които получи изключително на наш терен, от груби влизания на противникови играчи.”

Старши треньорът заяви, че подготвя нов централен нападател с оглед проблемите в нападение. Така Стоилов обясни в шеговит тон присъствието на Наско Сираков сред трениращите днес на Герена. „Подготвяме нов централен нападател изненада за Кано Коцев.” Кибиците пък бяха сигурни, че голмайсторът на Левски за всички времена, едва ли би пропуснал толкова положения пред противниковата врата.

„ При Живко Миланов има удар в ахилеса, който отшумява и се надяваме утре да е по- добре и да вземе участие в мача, продължи Стоилов. Георги Сърмов до последно ще е под въпрос.” Последният тренира днес пълноценно, докато Карлос се прибра бързо, а Миланов бе на облекчен режим.

Стоилов е разговарял с Лусио Вагнер, който тренира след като вчера бе в ареста, а след това и в съда. „Разговарях с Лусио, каза Стоилов. Мисля че възможно най- бързо трябва да забрави за инцидента.Той ще си прецени дали да завежда дела или не. Според него те с нищо не са провокирали органите на реда.”

В предстоящия мач с Марек, според треньора, Левски трябва да играе добре и да спечели. Домакините според него са един добре организиран отбор с отличен треньор като Кано Коцев. Имат и опитни играчи. „Ако Левски не играе на максимума на възможностите си може да има проблеми.”