Стоилов не отрича за Христов и Златинов
Стоилов не отрича за Христов и Златинов / netinfo
Старши треньорът на шампионите Станимир Стоилов не отрече днес за интерес от страна на Левски към футболистите Георги Христов от Ботев и Владислав Златинов, който е преостъпен в Берое от Локо Пловдив.

На въпрос има ли Левски интерес към споменатите двама футболисти, Стоилов не тръгна директно да отрича, а отговори дипломатично:

„На този етап не желая, докато тече първенството, да коментирам. Още повече имаме и мачове с някои отбори, за чиито играчи става въпрос. Не искам да нажежаваме обстановката. Всякакъв коментар може да се отрази зле върху играчите, а и върху отношенията между клубовете. След като завърши първенството ще обявим кои играчи евентуално ще привлече Левски. Ако всичко се развива нормално.”

На този етап според Стоилов, се гледат доста играчи. Работи се по селекцията. В България имало ограничен брой играчи към които Левски проявява интерес. Всичко ще се реши след като приключи първенството.

„Сега да създаваме излишно настроение в играчи или хора не е нужно, заяви накрая по темата Станимир Стоилов. Селекцията в Левски ще бъде зависима и от това дали Игор Томашич ще остане при нас или ще напусне”.

Според старши треньора максимум трима играчи ще бъдат привлечени през лятото.

„Ако Игор остане, а Лусио и Шакиб оздравеят напълно, то няма да привличаме защитник, заяви Стоилов, Трябват ни трима класни футболисти с голямо име. Ще продължим да налагаме и младите в отбора”.