Стоилов: Наблюдаваме доста нападатели
Стоилов: Наблюдаваме доста нападатели / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че клубът наблюдава много нападатели, от които евентуално да бъде привлечен един преди началото на втория полусезон.

„Следим доста футболисти, но късно се ориентирахме след продажбата на Валери Домовчийски. Ако нищо не стане, ще се оправяме с младите нападатели, които имаме”, каза Станимир Стоилов на стадион „Георги Аспарухов”.

„Все още е актуална темата с преотстъпването на някои от младите ни футболисти. Има време до началото на сезона, а и все още не съм решил и изгледал всички записи”, продължи специалистът.

„Ръководството и Игор Томашич разговарят за неговия договор. Аз го бях пуснал за два-три дни до Хърватия, защото си имаше лични дела за вършене. Томашич е разумен човек и му се отразява, че се пише много за него. Всеки ден нещо от Левски е на първа страница, така че няма, какво толкова да му се отразява”, коментира Стоилов.

„Трайната контузия на Бензукан е един от проблемите на отбора. Ричард и Вагнер все още не са в оптимална форма, а Боримиров се възстановява, което е един добър сигнал за отбора ни”, заяви треньорът на Левски.

„Имам идея за титулярен състав преди мача с Черноморец. Засега кръгът от 14-15 футболисти, но до мача с Черноморец ще го стесним. Имаме едно добро ядро, а най-слаба е конкуренцията на поста централен нападател. Разполагам с младите Иса и Мариян Огнянов, които ще станат само, ако играят мачове”, завърши Станимир Стоилов.