Стоилов: Да не разваляме дуета Томашич - Рабех
Стоилов: Да не разваляме дуета Томашич - Рабех / netinfo
Старши треньорът на шампионите от Левски Станимир Стоилов потвърди казаното от него вчера по отношение на Игор Томашич. След мача с Марек той поиска от ръководството на сините да поднови преговорите с хърватина за неговото оставане на „Герена”.

„ Разговарях с изпълнителния директор Наско Сираков за Игор Томашич, заяви Стоилов, Той ще разговаря с президента. Очаквам в близките дни Тодор Батков да проведе разговори с межиджърите на Игор”.

Треньорът настоява да се запази дуета Томашич – Рабех и през следващия сезон. Друг е въпроса дали самият Томашич ще е склонен да остане, след като вече има оферти от други отбори.

Най- сериозен е проблема с Живко Миланов. Неговата контузия може да го извади от теренине за по- дълго време. И днес защитника показваше следи от бутоните на противниковите играчи. И да не бе контузен Миланов щеше да пропусне мача с Видима Раковски в събота. Той ще е наказан заради натрупани жълти картони.

Стоилов още не е решил кои футболисти да глоби след победата над Марек, както се закани веднага след мача в Дупница. „Остава ми да изгледам на спокойствие още малко от мача, заяви треньора. Ще има някои мои лични решения, които ще споделя само с играчите. Отделно от това терена бе лош и попречи на качеството на играта”.