Стоилов: ЦСКА не е Сливен, очаква ни труден двубой
Стоилов: ЦСКА не е Сливен, очаква ни труден двубой / gong.bg
Старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов си позволи да похвали своите футболисти след победата над Сливен с 2:0. „Стана един интересен мач, нашият отбор превъзхождаше и съвсем заслужено спечели. Държахме доста висок ритъм на игра, добър контрол на топката, докато имаше сили и противникът също се съпротивяваше добре. Един от добрите мачове, определено, за нашия отбор. Дано да продължим да играем така и да държим това темпо,” заяви Мъри.

„За жалост двама от най-постоянните и основни играчи ще пропуснат срещата с ЦСКА, нормално е да мислим и за този мач вече. Това е един от най-сериозните отбори в България, така че ние ще излезем там да играем, и да победим естествено,” коментира Стоилов загубата на Ивелин Попов и Михаил Венков за предстоящото гостуване на ЦСКА заради картони.

Специалистът обаче добави:„Не искам да коментирам съдийството. С оглед, че и двата картона бяха в половината на противника, според мен, е малко несериозно. Не ми е приятно да коментирам съдийството.”

„ЦСКА не е Сливен, така че ни очаква труден двубой. За ЦСКА е ясно, че ще играят мотивирано, на собствен терен, с подкрепа на публиката, важно е ние как ще се представим. Ние си гледаме нашите проблеми, не ме интересува в другите отбори какво става”, обясни Станимир Стоилов относно предстоящия сблъсък с шампионите.