Стоилов: Боримиров и Жоазиньо са близо до титулярния състав
Стоилов: Боримиров и Жоазиньо са близо до титулярния състав / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че единствено Даниел Боримиров и донякъде Жоазиньо са играчите, които са близо до титулярния състав на „сините”. Наставникът заяви това след контролата на тима срещу Локомотив Мездра (4:4).

„Доволен съм от организацията през първото полувреме, слабо обаче се представиха двамата централни защитници Генев и Симо Иванов. Като цяло проверката бе полезна, най-вече с това, че Боримиров се завърна в игра”, сподели пред Гонг треньорът.

„На полувремето им казах, че ако играят така в защита, ще получат много голове. Така и стана след почивката. До края на седмицата ще преценявам дали Даниел Боримиров ще играе в Пловдив срещу Ботев. Доволен съм и от фланговите футболисти Сашо Киров и Ели Зизов, които се представиха добре и вкараха голове. Лъчо Балтанов продължава със своето лутане по терена. В общи линии това са футболистите, които ще бъдат гръбнака за дублиращия отбор догодина. Макар че според мен дубълът ни е по-добре да играе в Б група”, добави Станимир Стоилов.

„Според мен, като изключим Даниел Боримиров и донякъде Жоазиньо, другите са далеч от изискванията да бъдат титуляри в Левски. Сашо Киров и Зизов са много млади и играха добре, като Киров не е тренирал от 45 дни”, завърши треньорът на Левски след спаринга.