Стоилов: Ако стигнем до единомислие, ще остана
Стоилов: Ако стигнем до единомислие, ще остана / netinfo
Старши треньорът в оставка Станимир Стоилов заяви, че ако на срещата с ръководството сряда бъде постигнато единомислие Стоилов, Сираков и екипът им ще останат на „Герена”.

„До този момент никога не сме имали разминаване с ръководството и вярвам, че в сряда отново ще тръгнем по един път. Снощи имах разговори със собственика. Бях помолен аз и цялото спортно техническо ръководство да подадем оставки. Ние го направихме, защото уговорката ни със собственика е такава”, сподели Мъри.

„Подадохме оставки в името на Левски. Собственикът има правото да решава бъдещето на Левски. Сряда, когато се срещнем на управителния съвет ние ще кажем нашето мнение и нашите въпроси относно бъдещето на Левски. Предполагам, че нещата ще се развият така, че и двете страни ще имат еднакво мнение за бъдещето развитие на Левски. Оттам-нататък ще продължим да работим. Ако няма единомислие няма смисъл да продължаваме”, коментира наставникът на „сините”.

Специалистът каза, че няма да води тренировките на отбора до сряда, защото не смята, че е нормално да го прави, когато е подал оставка.

„Разбрахме се със собственика заниманията да бъдат водени от моите помощници”, допълни Стоилов.

„Ние знаем какви промени трябва да се направят, но държи всички футболисти дали много на Левски да излязат през парадния вход”, каза още Станимир Стоилов.

Треньорът класирал Левски в Шампионската лига и стигнал до ¼-финал в УЕФА, че и тази сутрин е разговарял с боса на шампионите Тодор Батков. Стоилов не скри, че е получил огромна подкрепа под формата на телефонни обаждания и съобщения.

Наставникът в оставка по скоро изглеждаше оптимист преди срещата на управителния съвет в сряда.