Стоичков: Нямам намерение да си подавам оставката
Стоичков: Нямам намерение да си подавам оставката / netinfo
Старши треньорът на Селта Христо Стоичков заяви след домакинската загуба от Ейбар с 0:1, че няма намерение да си подава оставката.

„Няма да напусна, защото съм поел отговорност пред президента Карлос Мориньо. Вярно е, че загубихме 5 точки у дома, но това е само началото на един дълъг сезон. Не съм доволен от нападателите, които отново пропиляха труда на целия отбор, тъй като не успяха да реализират създадените голови положения пред противниковата врата”, каза бившият национален селекционер на България.

„Определено не съм доволен от изявите ни от началото на сезона. Играем добре, но не можем да отбележим гол. Загубата от Ейбар е тежка за нас, но се надявам по-бързо да излезем от ситуацията и да започнем да побеждаваме, защото отборът има голям потенциал”, коментира Стоичков.

Президентът на Селта Карлос Мориньо не искаше да говори пред испанските медии след мача, но сподели, че Стоичков засега остава начело на тима от Виго и всички разчитат той да изведе „небесносините” от това тежко положение.