Стевенс: Нямам търпение до подновяването на сезона
Стевенс: Нямам търпение до подновяването на сезона / netinfo
Старши треньорът на Хамбургер Хууб Стевенс заяви в интервю за германския таблоид „Билд”, че няма търпение до началото на пролетния полусезон. „Страшно нахъсан съм! Имаме още много работа и много дълъг път, който да извървим. Трябва да бъдем оптимално подготвени за всички мачове, които ни предстоят”, заяви холандският специалист.

Стевенс прекара Коледа заедно със своята съпруга Туус, която вече се чувства значително по-добре. Както е известно, тя страда от здравословни проблеми и именно поради това наставникът ще напусне Хамбург, за да поеме ПСВ в родния си град Айндховен. „Това, че жена ми се чувства добре, е най-големият подарък”, радва се Стевенс. „Насладихме се максимално на часовете, които прекарахме заедно. За Нова година ще дойдат и децата ни и ще се съберем цялото семейство”, сподели още холандецът и продължи да говори по работа: „Естествено, знаем, че пролетният полусезон няма да е лесен. Мотивацията е огромна и момчетата също нямат търпение да започнат да играят”.

Хамбургер заминава на 7-и януари за Дубай, където ще проведе своя подготвителен лагер. „Заради дългото пътуване ще изпуснем само един тренировъчен ден. Това не е проблем. Предполагам, че играчите ми няма да се изморят от полета, защото нашите спонсори от „Емирейтс” са се погрижили за удобството ни”, заяви Хууб Стевенс.