Стевенс: Липсваше ни само гол
Стевенс: Липсваше ни само гол / netinfo
Старши треньорът на Хамбургер Хууб Стевенс остана доволен от играта на своя отбор в мача срещу Енерги Котбус въпреки нулевото реми. Двубоят на „HSH Nordbank Arena” не излъчи победител, а германските медии се нахвърлиха срещу домакините с обвинението, че са били подкрепяни от съдията. Холандският наставник обаче бе на друго мнение.

„Най-напред трябва да поздравя своите момчета. Те дадоха всичко от себе си и до последно се опитваха да направят нещо. Много е жалко, че техните усилия не се увенчаха с победа. Всичко беше добре, липсваше ни само гол. Ние обаче знаехме, че мачът ще бъде изключително труден. Енерги са на последно място в класирането и логично се отбраняваха през цялото време. Ние нямахме достатъчно пространство пред себе си. И когато не можеш да реализираш и малкото си шансове, играеш за равен”, коментира холандският специалист.

Капитанът на Хамбургер Рафаел ван дер Ваарт бе на същото мнение. „Котбус направи живота ни тежък. Съперникът ни беше много компактен и ние имахме много малко шансове. Не ни остава нищо друго, освен да се концентрираме върху мача ни с Карлсруе следващата седмица”, заяви холандският национал.