Стефка: Пийте по една чаша бяло вино за мен!
Стефка: Пийте по една чаша бяло вино за мен! / netinfo
Председателят на БОК Стефка Костадинова си пожела всичките й приятели да се сетят за нея и 43-тия й рожден ден. „Телефонът ми звъни постоянно, непрестанно получавам sms-и. хората ме поздравяват, просто е много хубав ден и е Благовещение. Пожелавам на всички приятели да се живи и здрави, а и да изпият по една чаша бяло вино за мое здраве!” каза примата ни.

Тя получи много букети, поздравления и пожелания от 56-те члена на БОК по време на редовното Общо събрание на централата. Сбирката продължи точно 45 минути.

„Аз съм щастлива, когато спортистите постигат своите цели и при положение, че до момента имаме 64 квоти, от това по-добре, здраве да е! най-важното е, че имаме самолетни билети за Пекин. Трябва да убедим хората, че заслужаваме Бяла олимпиада. Народът трябва да каже дали да се кандидатираме за домакинство на Зимни олимпийски игри. В края на 2008-а година МОК ще стартира процедурата по кандидатстване за Игрите през 2018-а година. До тогава има доста време, за да вземем решение, добави Костадинова. Хората са против наша кандидатура, защото имаме много други проблеми. Вярно е, че ние нямаме милиардите на Путин” каза председателят на БОК Стефка Костадинова.