Станков: ЦСКА ще повтори успеха от миналата година
Станков: ЦСКА ще повтори успеха от миналата година / netinfo
„Всичко в навечерието на мача с Литекс е под контрол” – това заяви единият от помощниците на Димитър Пенев в ЦСКА Сашо Станков, специално за Гонг.

„Исканото от нас изолиране и съсредоточаване изцяло за предстоящия мач мисля, че постигна своя ефект. Успяхме да се подготвим максимално. Вече разговаряхме с играчите и целта пред отбора е задължително спечелване на трофея. Разбира се, относно новото първенство, там също целта е същата – първо място. Пред ЦСКА други цели не може да има. Вярвам, че въпреки краткия период, ще успеем да сработим състава и още на мача с Литекс това ще си проличи. Настроението е добро, защото мислим единствено за успехи, а не обратното”.

Станков разкри, че до дни трябва да се вземе окончателно решение за намиращите се на проби чужди футболисти, като заяви, че до неделя няма да идват нови футболисти на проби.

След мача в Германия срещу Айнтрахт Брауншвайг, Станков заяви за Гонг, че ЦСКА е готов на 60%. „Сега смятам, че процентите са се качили значително и сме почти до 100-те. Нямаме и никакви проблеми с контузени играчи. Евентуалните скандирания на стадион ”Васил Левски” в неделя против ръководството не ни притесняват, а и смятам, че публиката на този мач повече ще ни подкрепя, вместо да скандира подобни неща. Аз и моите колеги сме убедени, че ще преодолеем трудностите в клуба през този месец”.

Сашо Станков заяви накрая, че „тази година ЦСКА ще повтори успеха от миналата година”.