Станислав Ангелов заплашен от дисциплинарно уволнение
Станислав Ангелов заплашен от дисциплинарно уволнение / netinfo
Националът Станислав Ангелов е под угрозата да бъде уволнен дисциплинарно от Левски, съобщи старши треньорът на „сините” Станимир Стоилов. Това ще стане факт, при положение, че универсалният футболист не се появи на тренировка през следващите два дни. Пелето не присъства на първата тренировка на Левски на стадион „Георги Аспарухов”, въпреки изричното желание на Стоилов.

Наставникът за пореден път обяви, че Станислав Ангелов остава играч на „сините”. На първата пресконференция преди началото на предсезонната подготовка, Мъри бе категоричен: „Разговарях със собственика Тодор Батков, който ме увери, че Ангелов все още е наш футболист. Ако остане играч на Левски, аз ще си преценявам дали да разчитам на него,” каза още Стоилов. „Не обичам такива страхливи постъпки,” добави треньорът. „Станислав ме е питал дали ще го пусна в чужбина, и аз винаги съм му казвал, че няма проблем. Впоследствие дойде и Лъчезар Танев, като ние му казахме да доведе клубовете, за да се договорим с тях,” разкри още Стоилов.

Той сподели, че в клуба търсят варианти за нови попълнения на десния защитен вал, тъй като имат Живко Миланов, а не смятат да се разделят със Станислав Ангелов.

Единственият друг отсъстващ от днешното занимание на „сините” под дъжда в София бе Ричард Еромоигбе. Нигерийският халф обаче е получил изричното разрешение на треньора да се присъедини към лагера на Левски с ден по-късно от останалите.