Станимир Стоилов: „Освен Гонзо ще продадем още двама играчи”
Станимир Стоилов: „Освен Гонзо ще продадем още двама играчи” / netinfo

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви на Летище София, малко преди заминаването на отбора за първия тренировъчен лагер в Израел, че се надява освен Георги Иванов-Гонзо да бъдат продадени поне още двама футболисти.  

 

„След като Гозно изяви желание да бъде трансфериран в чуждестранен клуб ще е желателно да продадем още двама футболисти. Най-вероятно това е бройката играчи, с които ще се разделим. Причина за това е, че ако всички футболисти останат ще получат по-малко поле за изява, а и мачовете вече са малко”, добави още Стоилов.

 

Нормално е в този период да има слухове и интерес към нашите футболисти от различни клубове, но аз като треньор и моите играчи сме задължени да се съсредоточим върху този лагер, допълни наставникът на „сините”.

 

Треньорът се надява спекулациите с името на Гонзо и неговото име да престанат. „Той ще липсва на отбора и за него винаги ще има място в Левски, защото е един от футболистите, които са допринесли най-много за клуба.”

 

Отборът на Левски заминава за първия си тренировъчен лагер в чужбина за 2007г.  От новия терминал на Летище София за 10:00 часа е насрочен чартърния полет на "Хемус Еър" за израелския курорт Ейлат (Израел).