Спасов: Изненадан съм от притеснението, с което играхме
Спасов: Изненадан съм от притеснението, с което играхме / netinfo
Наставникът на Черно море Никола Спасов коментира след победата на неговия тим над Сант Хулия с 4:0 в първи мач от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА, че е изненадан от поведението на своите футболисти. Моряците стигнаха до категоричния успех в последните минути на срещата, като два от головете бяха дело на Алекс, а останалите два на Манолов и Бачев.

„Бях изненадан от притеснението, с което играха моите футболисти през първото полувреме. Грешката в самото начало на срещата също до голяма степен разколеба момчетата”, заяви Спасов на пресконференцията след мача.

„Разбира се, фактът че играем за първи път в турнира за Купата на УЕФА също ни повилия отрицателно. Сами направихме трудностите си пред нашата врата. През второто полувреме с двама нападатели стояхме далеч по-добре на терена. Сигурен съм, че с този резултат ще продължим напред”, каза още специалистът.

Той коментира и скандиранията на феновете на моряците, които през целия мач искаха оставката му. „Поведението на привържениците ни е необяснимо за мен. Миналата година постигнахме всички поставени цели и въпреки това положението бе същото”, заяви наставникът на Черно море.

От своя страна наставникът на Сант Хулия Патрисио Гонзалес сподели: „Картонът през първата част предреши мача. През второто полувреме нормално отпаднахме и физически, което улесни съперника ни. Днес мачът бе между професионалисти и аматьори.”