Спартак Пд: Играем за честта си
Спартак Пд: Играем за честта си / netinfo
Изпълнителният директор на Спартак Пловдив Людмил Божилов декларира пред Гонг, че отборът ще играе с всички сили в утрешното гостуване на Калиакра. Именно от резултата от тази среща ще стане известен отборът, който ще играе бараж в Източната „Б” група.

„Като чета вестниците на бараж играят Миньор и Калиакра, като явно отписват нашия мач. Нека не избързват. Ние играем за самата чест”, коментира Божилов. Той заяви, че старши треньорът има кадрови проблеми, след като Ивайло Димитров се е разболял преди тръгването за морето.

„Имаме достатъчно хора и тези, които ще влязат ще ги заместят достойно. Среща с Дунав започнахме с петима юноши, а завършихме с шестима. Утре ще започнат трима юноши”, разкри Божилов.

Относно битката за „А” група шефът на пловдивчани добави: „В начало всеки афишираше първо място, но то е само едно. Хората, които бяха създали най-добра организация се борят до края. Най-лошото е, че третия и четвъртия ще останат с пръс в уста”.

Тази вечер „синьо-белите” са на режим в Балчик. „В момента в „Б” група няма готови отбори за „А” група. С тези състави отборите ще бъдат боксова круша в елита”, прогнозира Людмил Божилов.