Спартак без основния си нападател срещу Пирин
Спартак без основния си нападател срещу Пирин / netinfo
Спартак Варна ще излезе срещу Пирин в Благоевград без основния си нападател Владислав Мирчев. Младокът е обърнал глезен на тренировка и твърдо отпада от групата за мача. При това положение атаката на соколите в събота ще бъде водена от Дарин Тодоров.

„Надявам се Тодоров да се справи със задачите, които ще му поставя. Ще има и други рокади в състава”, коментира днес наставникът на Спартак Варна Атанас Атанасов.

Той няма да може да разчита и на Будимир Джукич, който все още не е възстановен. Треньорът обаче е обнадежден от факта, че двамата му основни халфове Велимир Иванович и Иван Найденов се връщат в игра.

Пирин е добър отбор. Гледах мача им с Литекс. Запазили са македонския дух в себе си. В Благоевград отиваме за трите точки. Не се притеснявам от съдията Антон Генов, смятам, че се е доказал и е най-добрият у нас”, коментира Наско Атанасов.

Треньорът допълни, че пробите на Джоузеф Еромоигбе продължават. 21-годишният нигериец ще остане още няколко дни. Според Орела, братът на Ричард показва добри неща в тренировките, но има и някои такива, които трябва да се постарае да отстрани.