Соколов и Бенет обсъждат Хичо в Ейлат
Соколов и Бенет обсъждат Хичо в Ейлат / netinfo
С пристигането на Трайчо Соколов в Израел, Николай Димитров вече е наблюдаван от двама мениджъри. Досега няколко дни сам тук се подвизаваше пратеникът на Арсенал Боби Бенет, а от днес компания му прави и пратеника на Лъчо Танев.

Двамата (на снимката) изгледаха заедно заниманието. Българинът говореше почти непрекъснато, докато англичанинът пишеше нещо в тефтера си. Те първоначално гледаха заниманието от непосредствена близост, но по средата на тренировката се отдалечиха, най-вече заради стоящите до тях журналисти.

Бенет очакваше днес мач между Левски и Динамо Киев, но като видя, че украйнците тренират, разбра че такъв няма да има. Той не изпуска нито за момент от очи всяко действие на Хичо по терена, но пък си изпусна тефтера и се наложи да го гони заради силния вятър.

Скаутът на Арсенал и днес се поинтересува за началния час на мача в неделя. И къде ще се играе той. Островитянинът днес не се възползва от парещото слънце да направи слънчеви бани, може би и заради наличието на българина при него, а и вятърът бе силен и студен.