Соколите не успяха да изплуват в Дупница
Соколите не успяха да изплуват в Дупница / netinfo
Марек успя да измъкне трите точки от Спартак Варна в последния си мач от есенния полусезон. Дупничани спечелиха двубоя с минималното 1:0, с гол на влезлия като резерва Иван Редовски в даденото от съдията продължение.

Двата отбора нямаха голови положения до самия край на мача, като футболистите на терена не успяха да сътворят мач, от който зрителите да останат доволни. Единствено Еньо Кръстовчев от домакините на няколко пъти се опита да застраши съперниците от Варна, но попадение така и не успя да стигне. За сметка на това Редовски, който влезе в игра в 80-та минута вкара така нужния гол за Марек, който донесе трите точки на дупничани, а с това и ще остане над зоната на изпадащите през зимната пауза на първенството.

Единственото попадение в мача падна във втората минута на продължението, а Иван Редовски добута топката във вратата на Спартак след прострелно центриране в наказателното поле на гостите.

След поражението Спартак Вн заема 14-о място във временното класиране с 12 точки, а Марек е 12-и с 14 точки, преди обаче да са се изиграли последните срещи от този кръг на А група.