Сменят началния час на Левски – Рапид
Сменят началния час на Левски – Рапид / gong.bg/ Валентин Грънчаров
По молба на ръководството на румънския Рапид Букурещ мачът утре срещу Левски няма да се играе както бе уговорен първоначално от 17:30, а ще бъде изтеглен с два часа и петнайсет минути по-рано.

Двубоят ще е от 15:15 на градския стадион в Агия Напа. Първоначално бе предвиден за един от терените на Алфа Спорт център в Ларнака.

Румънците си тръгват и затова пожелаха по-ранен час и по-близък терен за контролата с Левски.

Старши треньорът на Оцелул Петре Григораш заяви пред българските журналисти, че в момента отборите на Клуж и Рапид Букурещ са най-добре финансово и като игра в неговата родина.

Той изгледа част от заниманието на „сините”, докато неговият отбор Оцелул се подготвяше на съседния терен. Григораш, който е бивш футболист на Левски смята, че на българите няма да им е никак лесно срещу неговите сънародници. В Рапид в момента има много нови и качествени попълнения. Все пак Григораш пожела успех на „сините” в утрешната контрола.

Част от вчерашното вечерно занимание на Левски бе изгледано от Сале Янкович, който сега е треньор на Цървена Звезда. Преди време той бе помощник на Славолюб Муслин в Левски.