Славия мушна 8 на Черноморец
Славия мушна 8 на Черноморец / netinfo
Славия стана поредният отбор, който разгроми Черноморец. „Белите” победиха момчетата на Ивайло Дражев с 8:0 в мач от 27-я кръг на А футболна група. С пет попадения се разписа Тодор Колев, с две – Воденичаров, Стефанов реализира един гол.

По време на цялата среща домакините имаха преимущество на терена и диктуваха темпото и стила на игра.

Головата фиеста бе открита от Тодор Колев в 16-та минута след къс пас на Георгиевски в наказателното поле, нападателят бе безпощаден от около 10 метра и заби топката в мрежата на гостите.

В 34-та Петков навлезе в пеналта, върна леко топката към Колев, който с фалцов удар увеличи резултата за домакините. Първото полувреме приключи при 3:0 за момчетата на Альоша Андонов оформен от Стефанов, който засече кълбото и отблизо реализира.

Нападателят на Славия Тодор Колев бе един от най-добре представящите се футболисти в състава на"белите", след като вкара още два пъти до края на мача – в 78-та и 88-та минута.

На два пъти се разписа и влезлият като резерва Димитър Воденичаров. Младият футболист вкара в 84-та и в последната минута на мача.

След победата Славия заема 5-о място във временното класиране с 43 точки, докато отборът на Ивайло Дражев, който от следващия сезон ще се състезава в Б група, е закотвен на дъното с отрицателен точков баланс.