Сити подготвя шокираща оферта за Тевес
Сити подготвя шокираща оферта за Тевес / netinfo
Ръководството на Манчестър Сити подготвя шокираща оферта за нападателя на градския съперник Манчестър Юнайтед – Карлос Тевес, съобщава в днешното си издание вестник News of the World.

Според вестника новите собственици на „гражданите” няма да пестят сили и пари за услугите на аржентинския голмайстор. Както е известно правата на Тевес се притежават от агента Киа Йорабчиян, което допълнително би улеснило сделката, ако ръководството на Юнайтед не предложи постоянен контракт на футболиста до края на сезона.

Това е малко вероятно да стане, след като преди няколко дни мениджърът на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън коментира, че няма да предлага постоянен договор на футболиста до лятото на 2009 година.

От щаба на Манчестър Сити са готови да предложат 30 млн. паунда за Тевес, като според запознати сумата ще бъде достатъчна за Йорабчиан, за да продаде нападателя.

През лятото изпълнителният директор на Юнайтед Дейвид Гил се опита да приключи сагата около бъдещето на Тевес, но Фъргюсън предпочете да изчака, имайки предвид трансфера на българския национал Димитър Бербатов, който струва на шотландеца повече от очакваното.