Сираков: Продължаваме в следващата фаза
Сираков: Продължаваме в следващата фаза / netinfo

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след жребия за Купата на България, че той е можел да бъде и по-лек, но въпреки това е сигурен в продължаването на „сините” в следващата фаза.

 

Както е известно Левски ще гостува на лидера в Западната Б група – Локомотив Мездра. Двубоят е на 31 октомври.

 

„Можеше и да е по-лек жребият, но трябва да се съобразим с това. Мисля, че ще ги оставим да се концентрират по-сериозно в първенството в Западната Б група, а ние ще продължим. Ние сме по-стойностния отбор”, коментира Сираков

 

„Още от началото на турнира целта ни е да продължаваме, колкото се може по-напред и разбира се, ако можем отново да спечелим трофея. Надявах се най-накрая да играем като домакини, но това е жребият. Такъв ни е бил късметът, няма нищо лошо в това. Аз мисля, че интереса към футбола в Мездра е доста голям и ще стане един празник на града”, допълни босът на „сините”.

 

Сираков също допълни, че Левски подобрява играта си със всеки изминал мач, но истинското му лице феновете ще видят през пролетта. Сираков каза още, че няма проблеми с Христо Йовов и той е човекът, който ще реши дали ще му предложи нов договор.

 

 

„Мисля, че от мач на мач Левски играе по-добре и по-голямо самочувствие. Не мога да не съм доволен от последните мачове. Разбира се никога не се знае как ще изглежда отбора в следващия мач. Надявам се тази възходяща линия да продължи, но мисля, че Левски ще покаже ново лице през пролетта”, каза още Сираков.

 

„С Георги Бачев поддържаме отлични отношения, както и с Локомотив Мездра като клуб. Още веднъж казвам, че ние не се страхуваме от никой. Трябва да се страхуват тези, които играят срещу Левски.”

 

„Аз не съм чул да има разногласия. Единствената гледната точка е тази, която имам аз за един договор. Друга гледна точка няма. Ще трябва да ми покаже Йовов, че заслужава нов договор. Това е гледната точка”, завърши изпълнителният директор на Левски.