Сираков: Не e страшно и срамно да загубиш в Ловеч
Сираков: Не e страшно и срамно да загубиш в Ловеч / netinfo
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след загубата от Литекс с 1:2, че не може да се говори за криза при „сините”, както и че не е нито срамно, нито страшно да бъде допуснато поражение в Ловеч.

„Не може да се каже, че има криза, но при всички положения има неприятни резултати. Всичко ще се подобри с много работа в тренировките. Много е малък шансът да намерим бързо класен нападател. Не е срамно, нито страшно, че сме загубили в Ловеч. Нивото на игра трябва да се повиши в следващите мачове. Ще даваме шанс по-младите играчи. Аз не съм гледал мачовете с Тампере и няма намерение да ги гледам”, категоричен бе Наско Сираков.

„Не бяхме доста активни в нападение. Стигнахме до изравнителен гол и вместо да търсим победата се дръпнахме назад, даже автогол мисля, че стана”, коментира след загубата шефът в Левски.

„Аз не съм като някои родни капацитети, аз не обсъждам съдията, трябва да гледам на запис мача и тогава мога да коментирам. Ние от много време търсим нападатели, но не сме намерили. На нас няма какво да ни се опре”, каза още Сираков.

„Малко ме засягат другите отбори, ние ще продължим да играем. Във футбола има такива моменти, гледаме напред вече. Притеснявам ме, че отборът не играе така както може. Треньорското ръководство и самите състезатели имат шанса да се справят със ситуацията”, допълни изпълнителният директор.

В типичния си стил Наско Сираков не пропусна да подметне и едно изказване по повод една реплика на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, че първото място вече е запазено, така че Левски ще се бори за останалите позиции.