Сираков: Игор трябва да се напъне, а Гошо да остане още 4 години
Сираков: Игор трябва да се напъне, а Гошо да остане още 4 години / netinfo
Изпълнителният директор на Левски по спортно-техническата част Наско Сираков излезе в добро настроение след днешната среща с Тодор Батков.

„Много трудно ще станат нещата за Игор. Всички в клуба правим всичко възможно да го задържим. Той има желание да търси ново предизвикателство, а ние сме сигурни, че ще изпитваме трудности на тази позиция. Разговаряхме и с неговия мениджър и направихме пореден опит да го убедим. Надяваме се да останем поне още шест месеца, защото ни е много нужен”, заяви Сираков.

„На Гошо Петков не му оставихме друга алтернатива. Не му остава нищо друго освен да се усмихва. Ще му предложим да остане поне още четири години на „Герена”, разкри Сираков пред събралите се репортери.

„Надявам се и вярвам, че ще стигнем до споразумение с Игор Томашич. При всички положения ще търсим играч, който евентуално да го замести. Трябва ни класен играч, който да не трябва да се сработва и адаптира към отбора”, отбеляза още силният човек в Левски.

„Имаме два-три варианта. Нашите скаути работят по въпроса. За нас Игор е важен и ние му казахме, че желаем малко да се понапъне и да помогне на Левски в следващите няколко месеца”, допълни изпълнителният директор.

Наско Сираков доказа, че е в настроение след срещата на върха в Левски, като сравни себе си с Пиерлуиджи Колина. Причина за това бе ролята на съдия, която Сираков изпълняваше на днешната тренировка при претенциите на старши треньора Станимир Стоилов.