Сираков: Футболът се играе не само със сърце, но и с разум
Сираков: Футболът се играе не само със сърце, но и с разум / netinfo
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след победата с 6:2 над Ботев, че футбол се играе не само със сърце, но и с разум и се надява неговите играчи да разберат точно това.

„Това е играта ни в защита. През първото полувреме и в някои моменти във второто не трябва да се повтарят, защото един по-сериозен противник може да ни създаде повече главоболия”, каза шефът на „сините”.

„Мисля, че стартирахме много добре, първите 5 минути изпуснахме две положения. Имаше огромно желание от всички играчи, но футболът се играе не само със сърце, но и с разум. Нарушихме играта в някои моменти. Още е много далече мачът с ЦСКА, готвим се за двубоя в сряда. Надявам се да продължим в турнира за Купата на България, нуждаем се от победа и мисля че имаме сили да я постигнем. Друго на този етап не ме вълнува”, допълни Наско Сираков.

Той уточни, че очаква до средата на другата седмица въпросът със Зе Соарес и уреждането на документите му по трансфера в Левски да бъде приключен.

На въпрос свързан с бъдещето на Христо Йовов при „сините” Сираков отговори: „Като решим, че заслужава да има нов договор, ще му предложим такъв. На мен все още не е показал, че заслужава.”