Синовете и асистентът биха Стоилов
Синовете и асистентът биха Стоилов / netinfo
Левски удари Литекс и взе живителна глътка въздух. Героите за Левски бяха футболистите и феновете, които макар и малко на брой, подкрепиха отбора си. Най-добри срещу тима от Ловеч бяха най-близките на Станимир Стоилов, такъв е животът.

Дарко Тасевски показа, че е класа, точно когато ножът ровеше в кокала, този на отбора, на самия футболист и на човека с прякор Кокала. Македонецът дойде на „Герена” с анонса, че е компютър, информацията идваше от треньора Стоилов. Дълго време повечето хора го мислеха за обикновен македонски „Правец”. Истината е, че „сините” наставници така и не съумяваха да му намерят точното място на терена. То е зад нападателя. Тасевски може да подава топката, а както видяхме в съботната вечер умее и да бележи.

Другият топ играч на Левски срещу Литекс беше Живко Миланов. Стоилов отдавна знае, че това е най-добрият десен бранител в А група. Проблем при Миланов е „лошото стечение на обстоятелствата”. Любимец на Стоилов, гадже на Бисера Михайлова, която пък е щерка на Боби Михайлов. Живко, не си виновен, живей си живота, играй си футбола!

Естествено срещу „оранжевите”, които остават сред фаворитите за титлата, на добро равнище играха и други. Емил Велев изненада с включването на Тиберканин и това беше отличен ход от страна на специалиста.

Бившият асистент Емил Велев показа, че не е стоял с ръцете в джобовете, а е попивал от Стоилов. Успя да го победи, което не е малко постижение, още повече, като имаме предвид обстановката в последните дни на „Герена”.

Всъщност, основната причина Левски да вземе всичките точки срещу Литекс е една. „Сините” са един от двата гранда, а ловчанлии са един от няколкото водещи отбора в А група. Когато Левски и Литекс играят на стадион „Георги Аспарухов”, няма нищо по-нормално от това „сините” да са фаворит, а и да спечелят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Едва ли Стоилов ръкопляска на Миланов и Тасевски...