Сините отписват Бензукан до Нова година, не го картотекират
Сините отписват Бензукан до Нова година, не го картотекират / netinfo
Заради продължаващите контузии на мароканския защитник Шакиб Бензукан в Левски са на път да го оставят без картотека през есенния дял от първенството и евротурнирите. За тази възможност спомена пред Гонг Вили Вуцов.

Рано тази сутрин футболистът придружен от доктор Великов замина за Германия. В мюнхенска клиника ще му бъдат направени пълни изследвания на проблемния мускул и ще му бъде назначено адекватно лечение.

„ Трябва да вземем решение за по-дълготрайно решение на проблема с Бензукан”, категоричен е Вуцов. „Ако може един път завинаги да се излекува. Дано се оправи, но не трябва да бързаме с него. Да не го лекуваме на парче. Трябва му по-дълъг период и да знаем ще го ползваме или не. Според мен до Нова година той трябва да се лекува и възстановява.”

Запитан дали е възможно, поради здравословните му проблеми, Бензукан да не бъде картотекиран, Вили Вуцов отговори: „Аз не мога да съм сигурен, че той не може сега да се оправи. Дано това стане. Но ако не може и това е някакъв вариант за нас. Особено ако привлечем играч извън квотата за Европа. Засега нямаме такъв, но ако изпадне…”