Шустер: Ще се постараем да не повтаряме грешките срещу Юве
Шустер: Ще се постараем да не повтаряме грешките срещу Юве / Снимка: БГНЕС
Старши треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер заяви преди мача от Шампионската лига срещу Ювентус, че неговият отбор ще се постарае да не прави грешките от миналия мач между двата тима от груповия етап на надпреварата.

Наставникът не пожела да критикува действията на защитника Серхио Рамос за грешката в мача срещу Алмерия, който приключи при резултат 1:1.

„Ще се постараем да не повтаряме грешките си, които направихме в първия мач. Утре отборът ни трябва да реши всичките си проблеми и да направи важна крачка към следващия етап на Шампионската лига”, заяви Шустер.

„Мисля, че е безсмислено да критикувам Серхио Рамос. Критиката не винаги помага на футболистите. По-добре е обстановката около него да е максимално спокойна. Само в такъв случай Рамос ще може да покаже най-доброто се себе си”, добави треньорът на Реал Мадрид.

В сряда, Реал Мадрид посреща Ювентус в среща от група Н. Лидер във временното класиране е „Старата госпожа” със 7 точки, следван от „белия балет” с 6. Третото място в групата е за БАТЕ Борисов с 2 и Зенит с 1 една точка е на последната позиция.