Шустер не искал Ван Дер Ваарт и Роналдо, а Фабиано и Вия
Шустер не искал Ван Дер Ваарт и Роналдо, а Фабиано и Вия / netinfo
Испанският вестник „As” разкри какъв е бил списъкът за трансфери, които треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер е предоставил на ръководството на клуба в лицето на президента Рамон Калдерон и спортния директор Предраг Миятович.

Прави впечатление, че не бе взет нито един от желаните, като привлеченият през лятото Рафаел Ван Дер Ваарт не е фигурирал в листата, а яростно желаният за трансфер от шефовете Кристиано Роналдо е бил едва четвърто желание на германският специалист.

Шустер е споделил на Миятович, че няма смисъл да се плащат 11 милиона евро на Хамбургер за Ван Дер Ваарт, при положение, че той може да бъде взет като свободен агент през следващото лято за около 1 милион евро.

Немецът е искал най-много да види на Сантяго Бернабеу Луис Фабиано от Севиля и Давид Вия от Валенсия, а другите желани са били Сеск Фабрегас от Арсенал, Даниеле Де Роси от Рома и Диего от Вердер, както и бековете Филип Лам от Байерн и Даниел Алвеш, който до края на миналия сезон риташе в Севиля, преди да бъде продаден на Барселона.