Шотландец показа как се отказва на Реал Мадрид
Шотландец показа как се отказва на Реал Мадрид / netinfo
На фона на проточилата се вече няколко месеца сага „Кристиано Роналдо в Реал Мадрид”, нападателят на Хибърниън Стивън Флетчър обяви, че не му се играе в испанския шампион и предпочита да продължи да рита за тима от Единбург.

Според слуховете, избраният за Най-добър млад футболист във Висшата лига на Шотландия за последния сезон 21-годишен голмайстор, е желан на Сантяго Бернабеу, като Кралския клуб е готов да плати за него 4,5 милиона паунда.

„Хората продължават да ме питат, дали оставам в Хибс или отивам в Испания. Нещата стоят така – не мисля да напускам през този трансферен период”, категоричен е Флетчър.

„Аз все още съм играч на Хибс. Подписах дългосрочен договор и очаквам предстоящия сезон. Относно Реал Мадрид – това е огромен комплимент за мен и това се отрази чудесно на увереността ми, тъй като е признание те да те мислят за добър играч.”

„Не съм чувал нищо повече за техния интерес, но няма да позволя, това да ми замае главата”, каза още Стивън Флетчър и се зарече през новия шампионат да вкара още повече голове, които да покачат цената му и да донесат повече приходи за родния му клуб.