Шевченко: Не съжалявам, че напуснах Милан
Шевченко: Не съжалявам, че напуснах Милан / netinfo
„Не съжалявам, че напуснах Милан”, заяви категорично Андрий Шевченко. Футболистът на Челси сподели още, че не смята за грешка преминаването си от Милан в английския тим.

Изказването на украинеца идва малко, след като британският таблоид „Сън” информира, че мениджърът Жозе Моуриньо е готов с промените, които ще предприеме в състава. Сред спряганите имена, които най-вероятно ще напуснат клуба е и това на Шевченко. Според „Сън”, Шева може би ще се завърне в Милан още през лятото.

„Щателно обмислих решението си тогава. Знаех, че след толкова много години в Италия ще ми е трудно да се адаптирам в Челси. Нов клуб, нов живот. Не съм първият, който се сблъсква с това, но не се съмнявам, че отново ще мога да възвърна добрата си форма”, каза Андрий Шевченко.

Футболистът помоли феновете на лондонския тим да имат малко търпение и обеща, че ще им се реваншира: „Просто моля за малко време.”

Нападателят на Челси претърпя операция от херния преди броени дни, която го извади автоматично от финала за Купата на Англия.