Шенер Ремзи под въпрос за мача с Грасхопър
Шенер Ремзи под въпрос за мача с Грасхопър / снимка: Gong.bg, Ралица Караджова
Офанзивният халф Шенер Ремзи пропусна контролата със Светкавица спечелена от „акулите” с 3:0, но и на днешната тренировка е почувствал болки в бедрото, вследствие на разтежение. Така най-вероятно опитният футболист ще пропусне реванша с швейцарския Грасхопър на стадион „Георги Аспарухов” в събота.

Леки проблеми през седмицата имаше и друг футболист от халфовата линия – Ванчо Траянов, но травмата при него отшумя и той е на разположение на старши треньора Димитър Димитров за двубоя в столицата. Към групата на възстановените футболисти се присъедини и Любомир Божинов, за когото се предполагаше, че няма да може да играе през седмицата, но проверката със Светкавица показа, че халфът, на когото твърдо ще се разчита през новия сезон, вече се чувства добре и няма оплаквания, информираха от клуба.  

Отборът на Черноморец Бургас направи днес сутрешна тренировка, а следобед ще има възстановяване в „Балнеохотел Поморие”. След това играчите ще имат свободно време за почивка. Заминаването за София е планирано за петък в 8.30 часа.

Също в петък сутринта на касите на стадион „Лазур” ще бъдат пуснати в продажба билетите за предстоящия двубой. Тяхната цена е 10 лв. Мачът между Черноморец Бургас и Грасхопър Цюрих ще се играе в събота 26 юли от 20.45 часа на стадион „Георги Аспарухов”.