Шеметните дни на Гришо в Акапулко (ВИДЕО)
Шеметните дни на Гришо в Акапулко (ВИДЕО) / netinfo

Григор Димитров в последно време наистина живее като в приказките. Освен, че има за гадже една от най-красивите тенисистки в света, българската първа ракета е на 23, изглежда превъзходно, и се радва на добра кариера.

С публикациите си в социалните мрежи през последните месеци Гришо кара хиляди девойки по света да въздишат по него, а хиляди младежи да искат да са като него.

Мексиканските дни на Григор покрай турнира в Акапулко ще предизвикат със сигурност нова вълна въздишки и завист особено ако родният талант продължава в този дух.

По-рано в понеделник Гришо разтуптя сърцата със снимка от плажа, а часове по-късно успя да предизвика още по-сериозен отзвук. Това стана с клипче, на което Гришо се мята от ръба на скала в морето. В своя Instagram той публикува само снимката, как стои на ръба, с коментар - "Нямам шанс! #35метра #обичамтемамо".

Приятел на Гришо публикува и видео със скока, всъщност от доста по-малко от 35 метра...

A video posted by @camd897 on Feb 23, 2015 at 9:15am PST

В интернет пространството обаче се разпространи и друго видео, на което момче, приличащо досущ на Григор, скача от доста сериозна височина. Оказа се обаче, че това не е Димитров, а негов приятел.