Шефовете на Ман Юнайтед отричат за дългове
Шефовете на Ман Юнайтед отричат за дългове / netinfo
Шефовете на Манчестър Юнайтед отрекоха клубът да е затънал в дългове. Говорителят на собствениците заяви официално пред медиите, че повилата се информация е инсинуация и няма нищо вярно в това, още повече, че всички задължения се покриват, информира Sportinglife.

Според публикациите в Англия, дълговете се покриват от приходите от телевизионните права, както и от договора за спонсорство с компанията AIG, при положение, че през изминалия трансферен прозорец клубът е похарчил около 28 милиона паунда за новите попълнения, които пристигнаха на „Олд Трафорд”.

„Тези слухове са смехотворни. Задълженията могат да се увеличат, ако световната икономика наложи това, но все пак дълговете продължават да се изплащат и всичко се развива по план”, категоричен бе говорителят на семейство Глейзър.

Преди няколко дни се наложи собствениците на „червените дяволи” да отричат и друг слух, че имат намерение да продадат отбора.

В медиите се появи информация, че китайски консорциум е изпратил оферта до шефовете, но тогава семейство Глезйър заяви, че нямат никакво намерение да се разделя с шампионите на Англия.