Шеф на атлетиката с манекенка, Кобрата и Андреа пият шампанско
Шеф на атлетиката с манекенка, Кобрата и Андреа пият шампанско / netinfo
Националният ни боксьор Кубрат Пулев, който има квота за Олимпиадата в Пекин уважи с годеницата си Андреа откриването на обновеното любимо на куп футболисти заведение БИАД.

Двамата не останаха до малките часове на нощта, а си тръгнаха в полунощ. Легендарният клуб приюти над 800 гости привлекателни, които се насладиха на реномирано шампанско.

Бутилка от пенливата течност имаше и на сепарето на Кобрата и Андреа, като те отпиха от специални чаши във формата на лале. На тръгване русата фолк-фурия получи една от 1000-те рози, който бяха раздаване от млади мъже с изрисувани лица.

Сред гостите, но на маса с Христо Сираков бе и вицепрезидентът на Българската федерация по лека атлетика Руен Панчев. До него бе популярният модел Луиза Григорова, дъщеря на шефката на Модна агенция Ивет Фешън – Ивета.

Под ръчно изработени полилеи, сред нова стилна мебелировка и як саунд с мощност над 70 kW, гласове извиха Тони Стораро и Деси Слава. Много активен на сцената беше и Миро от Каризма, който пя в дует с Деси Слава.

В малките часове на нощта попфолк дивата Нелина също грабна микрофона, и поздрави всички гости. С бляскава визия се появиха Теодора, Джина Стоева, Джордан, Любен Дилов-син, Иван Несторов-Амебата, Христо Сираков с най-новата си приятелка - Зара, Диляна Попова, Кристина Димитрова, певецът Крум, Светльо от Хиподил, Ирина Папазова, Дим Дуков, Жоро Костадинов от „Survivor”, Филип от „Острова на изкушението” и много други.