Сесил: Тренирам много, говоря по-малко и искам да се докажа
Сесил: Тренирам много, говоря по-малко и искам да се докажа / netinfo

Тенисистката Сесил Каратанчева заяви специално за „Гол линия”, че прави по четири тренировки на ден и даде заявка за завръщане сред елита на този спорт през следващата година.

Тийнейджърката изтърпява двегодишното си наказание за употреба на забранени стимуланти, което изтича през януари 2008 година.

„Тежко преминава денят ми - четири тренировки на ден, много часове на корта, много часове във фитнеса, а след това сън. Звучи ужасно! Представете си какво мие на мен”, заяви 17-годишната тенисистка.

„В началото на 2008 година ще ме видите на турнирите и вече искам само да се докажа отново. Тренировките са полезни. Все пак трябва да се подготвя добре, за да покажа след това на какво съм способна. Аз винаги съм била нахъсана и цапната през устата. И продължавам да бъда.”, допълни Сесил.

„ Вече женски тенис не гледам Предпочитам да гледам мъжете. В момента любимец ми е Каняс. Той беше в моята ситуация, а виждате сега какво прави”, допълни още Каратанчева.

„Пролях една сълза за националния отбор на България по футбол”, изрази в шеговит стил Каратанчева подкрепата си за „трикольорите” в квалификациите за Евро 2008.

Още спортни новини в Gong.bg