Селин Дион ще стане съпруга на Роман Абрамович?
Селин Дион ще стане съпруга на Роман Абрамович? / netinfo
Селин Дион е певицата, която ще изиграе ролята на съпругата на Роман Абрамович - Ирина, в мюзикъла, който най-скоро ще бъде поставен по книгата за живота на руския олигарх - „Роман Абрамович: от Чукотка до Челси”.

Продуцент ще бъде Тони Картрайт, а композитори – Ерик Клептън и Елтън Джон. За главните роли в мюзикъла вече има няколко претенденти, като за една от тях е спрягано и името на Дани Де Вито.

Двучасовата постановка за Абрамович ще включва песни и танци от страна на превъплътените в ролите Борис Елцин, Борис Березовский, както и на хор на футболистите от Челси и т.н.

Авторите на сценария имат намерение да разкажат в подробности живота на бившия губернатор на Чукотка, като на сцената ще се появят поне 46 актьора, на фона на шест различни декора.

„Това е художествено произведение и на него трябва да се гледа като на изкуство”, заяви един от авторите на книгата - Крис Хъчинс. Първоначално мюзикълът ще бъде поставен на английски, като се предвижда след известно време да се появи версия и на руски.