Сашо Станков: Черна гора хвърля най-доброто срещу нас
Сашо Станков: Черна гора хвърля най-доброто срещу нас / БГНЕС
„Отборът на Черна гора ще излезе с най-доброто срещу България”, заяви за Гонг селекционерът на младежите Александър Станков по повод първият ни съперник в квалификациите за Евро 2009. „А тимът им няма мач и всички сили се събират за двубоя утре. Това обаче не ме притеснява, въпреки че не съм ги наблюдавал в тази формация, в която ще излязат срещу нас. Имат силни индивидуалности, но аз съм запознат с техните силни и слаби страни”, добави специалистът.

„Мисля, че се подготвихме добре за сблъсъка с Черна гора. Проблемите с Николай Михайлов и Валери Божинов отшумяха и те ще са на линия за двубоя. Участвалите в баража за влизане в А група Любомир Божинов и Атанас Фиданин чувстват лека умора, но ние се постарахме да ги възстановим”, каза още Станков.

„Готов съм с два варианта на титулярен състав, като главната въпросителна е Валери Домовчийски. Днес ще разговарям със Станимир Стоилов и ще разбера, дали ще мога да го използвам. Ако покажем на 100% възможностите си срещу Черна гора, няма да се стигне до изненади и ще победим”, завърши младежкият национален селекционер.