Самуел Ето’о разби главата на журналист
Самуел Ето’о разби главата на журналист / netinfo
Злото естество на звездата на Барселона Самуел Ето’о блесна в цялата му същност по време на пресконференция на националния отбор на Камерун, информира испанското издание Спорт. Футболистът прояви една от най-неблагоприятните си страни, след като удари журналист.

Няколко от играчите на Камерун сред които Ето’о и Карлос Камени трябваше да дадат кратка пресконференция преди двубоя на тим с Кабо Верде.

Всичко започна, след като журналистите решиха да не задават въпроси към крачите, като по този начин са смятали да изразят протеста си от ограничението наложено от местната футболна при отразяването на подготовката на отбора.

Изправен в тази необичайна ситуация, Ето’о започнал да обижда репортерите на събитието, а при напускането на залата играчът се приближил към Филип Бони, журналист от местно радио, и го ударил с глава фронтално в лицето. След удара от устата на бликнала кръв, а един от зъбите му се разклатил.

След всичко случилото се, като за капак, местните футболни хора решили да съберат и приберат всички камери и фоторепортерски пособия, за да не може случаят да излезе наяве. Опитът за потулване на произшествието обаче е бил неуспешен, а последствията за Ето’о вероятно няма да са никак малки.