Рожденикът Гонзо: Не се чувствам ветеран
Рожденикът Гонзо: Не се чувствам ветеран / netinfo
На връх 32-я си рожден ден Георги Иванов – Гонзо сподели за Гонг, че въпреки броя на годините, все още не се чувства като ветеран в тима, като добави, че натрупаният опит му помага по време на подготовката.

„В Левски винаги съм се чувствал добре. Тази година не прави изключение. Радвам се, че съм с отбора и празнуваме заедно. Все пак ние сме като едно семейство”, сподели любимецът на „синята” агитка.

„Вместо вечеря, ще направим събиране в един ресторант, но няма да е нещо специално. Все пак тренировката ни свършва късно вечерта – към 21 часа. А към 23:30 трябва да сме вече по стаите. Така че не е важно как и колко черпиш, а по-скоро става дума да уважиш колегите си”, продължи той.

„Още не съм разбрал дали са ми подготвили подарък от отбора, важно е повече уважението на хората, които ще дойдат и ще се забавляват довечера.”

„В професионален план искам да постигна това, което Левски си поставя като цели. Готвим се сериозно за да успеем в начинанието, което сме предприели.”

„Рано е да се каже още в каква форма се намираме, тъй като подготовката ни е в ранен етап. Вили Вуцов е човек, който прави всичко възможно отборът да влезе в оптимална форма преди началото на първенството. Ние вярваме в неговите способности.”

„Не се чувствам като ветеран все още, дори и на 32 години. Може би годините опит, които имам, ми дават предимство в подготовката, не усещам умора, тренирам максимално. Заради броя на годините може да се каже ветеран, но вътрешно, далеч не се чувствам като такъв.”

„Това ми е последното връщане в Левски, нямам намерение да сменям отбора повече. Предният път по независещи от мен причини си тръгнах. Имам договор за две плюс една години, ще видим как ще се развият нещата, може да станат повече, може и по-малко.”

„Както аз така и целият отбор можем да обещаем на феновете, че ще се опитаме да ги зарадваме и дано да изживеят същата радост като преди две години”, сподели още специално за Гонг Георги Иванов – Гонзо.