Роси разочарован от равенството с Интер
Роси разочарован от равенството с Интер / netinfo
Треньорът на Лацио Делио Роси е разочарован от равенството 1:1 срещу водача Интер, в който неговите момчета имаха по-силно и пропуснаха да се поздравят с трите точки.

„Ние започнахме добре мача, но тогава допуснахме гол след наша грешка. През втората част, с малко повече късмет, ние спокойно можехме да спечелим мача”, коментира Роси.

„Дъглас Майкон се справи добре в наказателното поле на Интер, това беше бързо движение, но имаше нарушение срещу Валон Бехрами”, каза наставникът на столичани за спорната ситуация на линията на наказателното поле на Интер в края на двубоя.

„Ние сме отбор, който винаги играе за победата, било то вкъщи или навън, в Италия или в Европа. Не мисля, че беше честно да има слухове, че можем да загубим нарочно, но и това е част от спорта”, каза още Делио Роси.

Преди двубоя на Олимпико в Италия се тиражираше версията, че Лацио може да легне на Интер, за да не дава на Рома шанс в борбата за титлата, а и да очаква, в отговор нерадзурите не се напрягат срещу римските орли в полуфиналите за Купата на Италия.