Рони лекува треньорската контузия по барове и дискотеки
Рони лекува треньорската контузия по барове и дискотеки / netinfo
Бразилската звезда на Барселона Роналдиньо, който има треньорска контузия и не попада в плановете на холандския специалист Франк Рийкард, лекува травмата си като ходи по барове и дискотеки, разкриха испанските медии.

В деня преди мача реванш срещу Манчестър Юнайтед от полуфиналите на Шампионската лига, когато футболистите на Барселона бяха на лагер, Роналдиньо бе засечен в няколко от популярните барове и дискотеки в крайбрежния град.

Във вторник 29-и април Рони първо е засечен с шестима приятели в ресторанта "Casanova Beach Club". Компанията се е била настанила на една от терасите с изглед към морето.

Роналдиньо е вечерял свинско задушено със пикантни картофи и е пил бира с лимон, а за десерт си е поръчал вкусна торта. Бразилецът също така е дегустирал и спагети карбонара.

Към 1:15 Рони заедно със своята компания е напуснал ресторанта с Рейндж Роувър и се насочил към карибската дискотека "Sandunguita". Веднага, след като се появил в заведението, Роналдиньо започнал да раздава целувки и се впусна в латиноамерикански танци. Бразилската звезда на Барселона продължил да пие бира с лимон.

До 2 часа Рони и компания се забавляваха с реге, а през следващите два часа минаха на самба и рап. От 4 до 5 часа бразилецът заедно със своите приятели танцуваха отново реге, след което заведението затвори и Роналдиньо се прибра у дома си.