Рони иска при Големия Фил
Рони иска при Големия Фил / netinfo
Бразилската звезда на Барселона Роналдиньо заяви, че иска да играе в Челси, където мениджър след края на Евро 2008 ще бъде Луиш Фелипе Сколари.

Рони дори обеща на Големия Фил, че ако Челси го вземе със сигурност ще възвърна играта си от преди две години и това ще бъде повратен момент в неговата кариера.

Според английския вестник „The Sun” през следващите няколко дни Сколари ще проведе разговор с Роналдиньо, а е много вероятно след Европейското първенство двамата да имат и среща, на която да бъдат уточнени подробностите около личните условия на бразилската звезда.

„В момента Роналдиньо си почива в родната си къща в Порто Алегре. Има няколко възможности за трансфер, но това най-вероятно ще стане ясно в края на месеца. Той познава много добре Сколари, а двамата заедно постигнаха голям успех с националния отбор на Бразилия. Ще видим какво ще се случи с моя брат, но едно е сигурно той ще бъде готов да докаже качествата си през следващия сезон”, коментира Роберто де Асис.

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз също проявява сериозен интерес към Роналдиньо, като засега офертата на собственика на „гражданите” Таксин Шинаватра е най-сериозна.