Роналдо: „Юнайтед” е идеален за мен
Роналдо: „Юнайтед” е идеален за мен / netinfo

Португалското крило на „Манчестър Юнайтед” Кристияно Роналдо заяви, че е бил готов да напусне клуба след края на Световното първенство.

"Истина е, че преди да се завърна в Манчестър казах в интервю, че всичко може да се случи. Но от клуба ме подкрепиха, аз взех бързо решение и според мен то е правилно. Чувствам се много добре в Манчестър. Това е един от най-добрите клубове в света. Амбициите ми винаги са били да играя в голям отбор и ето ме тук. В "Юнайтед" съм от 18-годишен. Винаги съм се чувствал много добре тук и се надявам нещата да продължават да се развиват добре както за мен, така и за клуба.", каза португалската звезда.

Едно е сигурно: "Манчестър Юнайтед" е идеалният клуб за мен. Надявам се да направя добър сезон. Дали ще бъда тук още две, три, десет години или до края на кариерата си, не знам. Аз искам да оставя следа в "Манчестър" и когато един ден напусна, да бъда първият португалец, играл тук. След това ще е по-лесно на мои колеги да опитат късмета си на Острова", заяви Кристияно Роналдо.