Роналдо стана поредната жертва на „Сън”
Роналдо стана поредната жертва на „Сън” / Колаж: Сън

Английският таблоид „Сън” намери поредната си жертва. Този път обект на подигравките на журналистите от изданието стана звездата на бразилския футбол Роналдо.

Играчът на Милан очевидно отново е оформил коремче, което предизвика насмешка у папараците, а „Сън” дори стигна до крайната мярка – да сравни коремчетата на Роналдо и бременната съпруга на Джейми Реднап – Луис.

Текстът отдолу пък гласи: „Първата снимка е на великолепната бивша певица, която очаква второто си дете, а другата е на смятания за най-добър футболист в света.”

Изданието разкрива, че в момента Роналдо е на почивка на остров Ибиса, където лекува тежката си контузия, получена по време на мач на Милан през февруари.

В информацията се посочва, че слиповете на бразилеца са маркови и дори Дейвид Бекъм може би вече се чувства застрашен, да не бъде изместен за следващата реклама на бельо.

Половинката на бившият капитан на Ливърпул Джейми Реднап реши да събере слънчеви лъчи по време на почивката им в Сардиния, докато съпругът й се забавлява с голф.