Роналдо: Подписвам другата седмица
Роналдо: Подписвам другата седмица / netinfo
Мегазвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обяви, че ще сложи край на слуховете за бъдеще си и през следващата седмица ще подпише.

Португалецът, който отбеляза единственият гол от игра за червените дяволи и пропусна дузпа във финала на Шампионската лига срещу Челси в Москва, е решил да остане на Олд Трафърд слуховете за трансфер в Реал Мадрид.

„Моето бъдеще ще стане ясно през следващата седмица. Всички ще бъдат доволни – и клубът, и аз. Определено мисля, че ще бъда тук и през следващия сезон”, разкри Роналдо.

„Обичам хората, играчите са фантастични, атмосферата е невероятна, а хората от клуба фантастични. Това е причината, поради която оставам.”

„Ние спечелихме най-важните трофеи през този сезон. Искам да го направя отново през следващия сезон, но никой не знае какво е бъдещето.”

„Искам да остана. Чувствам се много щастлив в клуба. Спечелих трофеи, хората са приятелски настроени, привържениците са изумителни, всичко е забавно за мен. Това е много добре”, каза още португалският национал.

Кристиано Роналдо дойде в Манчестър Юнайтед от Спортинг Лисабон през 2003 година за малко повече от 12 милиона паунда. През този сезон той отбеляза невероятните за крило 42 гола в 48 мача във всички турнири.