Роналдо готов на всичко, за да премине в Реал
Роналдо готов на всичко, за да премине в Реал / netinfo
Футболистът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е заявил пред репортер на Times, че е „готов на всичко”, за да премине в Реал Мадрид. Сагата около трансфера на играча се е пренесла и в лагера на Португалия в Швейцария, където множество журналисти се навъртат около състезателя.

Мениджърът на Манчестър сър Алекс Фъргюсън каза преди време, че е по-склонен да държи Роналдо на скамейката цял сезон, отколкото да го продаде в Реал. Специалистът е много обиден на президента на „белия балет” Рамон Калдерон за начина, по който се опитва да привлече звездата.

Според медиите в Испания след края на Евро 2008 в Австрия и Швейцария Роналдо ще обяви официално, че иска да премине в Реал. Португалецът може да не се появи на предсезонните тренировки на Манчестър, с което да принуди ръководството на „червените дяволи” да го продадат на испанския гранд.

Очаква се трансферът на Роналдо да е най-големият в историята на футбола, след като шефовете на Реал казаха, че са готови да платят 100 милиона паунда за крилото.