Рекордьорът Гигс: Отборът е като този през 1999-а
Рекордьорът Гигс: Отборът е като този през 1999-а / netinfo
Райън Гигс, който в неделя изравни рекорда на сър Боби Чарлтън от 758 мача за Манчестър Юнайтед и при участие на финала срещу Челси в Москва ще стане едноличен лидер, смята, че сегашният отбор прилича много на този, спечелил Шампионската лига през 1999 година.

„Има прилики с 1999 година. Отборният дух е същият и има добър баланс в състава” - каза уелско крило - „Ентусиазмът, който младите играчи показаха през този сезон е чудесен за по-старите като мен и Пол Скоулс, докато ние даваме от опита си на младите.”

„През 1999-а имахме отличен състав, чийто потенциал мениджърът разгърна напълно през целия сезон. През тази година е същото. Това е отбор, не просто 11 играчи, точно както тогава, така че има прилики.”

„Тогава беше трудно да спечелим както е и сега. Трябва да бъдеш физически и психически здрав през целия път и да запазиш постоянството си. Ако си стигнал до финала, значи го заслужаваш”, каза още Гигс и добави, че Пол Скоулс, който не игра срещу Байерн през 1999 година получава втори шанс да участва в битката за трофея.