Рейнджърс иска и четирите трофея
Рейнджърс иска и четирите трофея / netinfo
Избраният за играч на годината в шотландската Висша лига защитник на Рейнджърс Карлос Куеяр обяви, че целта пред клуба през сезона е да спечели и четирите възможни трофея.

В първенството Рейнджърс води с четири точки и има два мача по-малко от кръвния враг Селтик, като утре вечер двата тима играят един срещу друг на Паркхед. Сините от Глазгоу вече спечели Купата на лигата след успех с дузпи на финала срещу Дънди Юнайтед.

През изминалата седмица Рейнджърс си осигури участие на два полуфинала – за Купата на Шотландия, където ще срещнат Сейнт Джонстън, а при успех на финала ще ги чака втородивизионният Куин ъф дъ Саут и за Купата на УЕФА, където се изправят срещу Фиорентина.

„Имам договор за три години и искам да остана в Рейнджърс до края на живота си”, отрече Куеяр слуховете за трансфер в тим от Висшата лига или родната Испания.

„Играя в Шампионската лига, мога да спечеля титлата, Купата на УЕФА, сега съм в един от големите отбори в Европа. Примера дивисион е най-доброто първенство, но когато играеш в нормален отбор, ти ще играеш може би само веднъж в Европа.”

„Мисля, че ще спечелим всичките четири трофея. Познавам моя отбор отвътре и мога да кажа, че имаме много голям шанс”, каза още испанският бранител на Рейнджърс.